Familjedag

04 Maj 2019, 10:00 - 15:00

Kom och ta del av en inspirerande familjedag i naturskön miljö vid Villa Elba i Karleby. Vi tar naturen till hjälp och går på upptäcktsfärd under ledning av Villa Elbas personal. Barn, unga och vuxna med funktionsnedsättning samt syskonen får ta del av Naturskolans program med fokus på att hitta egna styrkor, testa sina gränser och lära sig att hjälpas åt i grupp.

Vi inleder dagen med en gemensam uteaktivitet för alla deltagare och efter det blir det indelning i grupper, syskonen skilt. FDUV anställer ledare åt de som behöver under dagen. Man kan också ta med sin egen assistent/stödperson efter överenskommelse.

Föräldrarna har program med föreläsning och diskussion (utomhus om möjligt). Det ges information om FDUV:s familjeverksamhet och familjestödjare Eivor Hanse’n delar med sig av sina erfarenheter. Eftermiddagen avrundas med en inspirerande föreläsning av mentala tränaren Anki Mannström kring temat att hitta sina egna kraftresurser, hur tar man hand om sig själv och tips för att varva ner i den hektiska vardagen. 

Tid:      Lördag 4 maj kl. 10-15.00   

Plats: Villa Elba, Sandstrandsvägen 60, 67100 Karleby

Pris:    Lunch till självkostnadspris.

Anmälan: Senast den 25.4.2019 HÄR. För mer information, kontakta koordinatorn för familjearbete, Camilla Forsell, camilla.forsell@fduv.fi, 040 673 96 95.

Familjedagen finansieras av STEA och Stiftelsen Brita Maria Renlunds minne.

Infobladet för familjedagen hittar du här.

 


Plats
Villa Elba, Karleby
Sandstrandsvägen 60
67100 Karleby

Arrangör
FDUV