Donera

Ge fler möjlighet att delta i FDUV:s läger – donera!

Personer med intellektuell funktionsnedsättning har rätt till ett gott liv på jämlika villkor. Många lever ändå ett inrutat liv med få möjligheter att träffa andra i liknande situation.

Därför är FDUV:s läger ett välkommet avbrott i vardagen. Lägren erbjuder deltagarna meningsfulla aktiviteter, nya upplevelser och avkoppling. Lägren innebär också gemenskap – en möjlighet att skapa nya kontakter och träffa gamla vänner.

De flesta med intellektuell funktionsnedsättning har mycket små inkomster. Därför är det viktigt att vi kan hålla lägeravgifterna möjligast låga, utan att pruta på kvalitén. Genom ditt bidrag kan det bli möjligt och fler kan delta i lägren.

Donera genom att betala in en valfri summa på FDUV:s konto FI26 4055 0011 6719 02. Skriv ditt namn i meddelandefältet.

Tack för ditt värdefulla bidrag!

Polisstyrelsens tillståndsnummer RA/2017/987. Penninginsamling 12.10.2017–11.10.2018 i hela landet utom på Åland.Stöd vårt arbete med en donation

Du är välkommen att stöda även FDUV:s övriga arbete för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Om du vill kan du definiera till vad donationen ska användas. Du kan också donera utan att specificera ändamålet.

Donationen betalas in på FDUV:s konto FI24 4055 5452 3514 01.  Skriv gärna i meddelandefältet önskat användningssätt för ditt understöd. Om du inte vill specificera ändamålet kan du skriva ”allmänna bidrag”.

Ta kontakt

Martin Bengtström
041 545 65 43
fornamn.efternamn@fduv.fi
 En liten gestEn liten gest

Du kan också stöda vårt arbete genom bidrag till insamlingen En liten gest som ordnas i samband med val. De insamlade medlen går till det inhemska funktionshinder- och folkhälsoarbetet.

Läs mer om En liten gest