Familjesemestervecka: En paus i vardagen

16 Juli 2018, 00:00 - 21 Juli 2018, 16:00

 

En paus i vardagen för dig med barn med funktionsnedsättning

 

Möjlighet till avkoppling är viktigare än någonsin, särskilt för familjer som behöver en paus i vardagen. Varmt välkommen med på en femdagars skön och inspirerande semestervecka på Spahotell Päiväkumpu i Karislojo 16–21 juli 2018!

Avkopplande dagar i naturskön miljö
Spahotellet Päiväkumpu ligger vid en strand i det natursköna Karislojo. Under veckan har ni fri tillgång till den nyligen renoverade badavdelningen, motionssalen och ledda aktiviteter både inne och ute. Deltagande i de ledda aktiviteterna är frivilligt.

FDUV:s barnledare (2–3 ledare) är med på familjesemesterveckan och planerar roligt program enligt barnens önskemål och behov. Veckan ordnas i samarbete med Svenska Semesterförbundet och riktar sig till familjer med barn med funktionsnedsättning.

Ansökan
Fyll i ansökningsblanketten senast 30 maj 2018 på adressen www.semester.fi. Ansökan kan göras antingen elektroniskt eller i pappersform. För att kunna prioritera de familjer som är i störst behov av den här typen av semester önskar vi att ni i er ansökan så utförligt som möjligt berättar om er familjesituation och varför just ni är i behov av rekreation.

Möjlighet att delta beviljas inte åt samma person två år i följd. Sökande som ansöker första gången prioriteras. Man räknas som första gångens sökande igen efter 5 år. Meddelande om beviljad semestervecka skickas senast 5 veckor före semesterveckans tidpunkt.

Pris
Den egna andelen av priset är för vuxna 25 euro/dygn. Priset inkluderar logi i dubbelrum, helpension (inklusive kvällsmål) samt olika aktiviteter och behandlingar. För barn under 15 år uppbärs ingen egenandel. Deltagarna ansvarar själva för transport till och från hotellet.
 

Frågor?
Mera information fås av Susanna Stenman, tfn 019 278 68 76 eller Annette Tallberg, tfn 040 674 7247, annette.tallberg@fduv.fiPlats
Spahotell Päiväkumpu
Ylhäntie 1
09120 Karjalohja

Arrangör
FDUV