Scoutläger med mysterium!

11 Augusti 2017, 12:00 - 13 Augusti 2017, 12:00

Under lägret får du vara med och lösa ett mysterium! En skurk härjar fritt på Kavalahti lägerområde i Ingå! I många månader har spår och ledtrådar hittats, men vakthundarna som spårat skurken hittar ingen skurk. Vaktmästaren står maktlös inför utmaningen och ber nu om hjälp!

Välkommen med på Korsfararflickornas och FDUV:s oförglömliga gemensamma mysterieläger den 11-13.8!

För vem?
Lägret är ett samarbetsläger mellan Förbundet de Utvecklingsstördas Väl (FDUV), Flickscoutkåren Korsfararflickorna och Finlands Svenska Scouter (FiSSc). Lägret riktar sig till scouter och till barn och unga vuxen med specialbehov som är intresserade av uteliv och mysterier! FDUV har anställda ledare med på lägret.

Var? Kavalahti lägerområde, Ingå

Pris? 150 euro

Utrustning?
På lägret ska du ha med dej egen sovsäck och liggunderlag. Annan specialutrustning behöver du inte, men packa sådana kläder som du kan röra dej i ute. Du får en specifik utrustningslista med lägerbrevet som skickas innan lägret. På lägret sover vi i tält. Om du vill ta med ett eget tält går det bra

Sista anmälningsdag?
Sista anmälningsdag är 7.7.2017. Anmälning görs per e-post eller telefon till vikarierande fritidskoordinator Jenni Bergman på FDUV:s kansli, jenni.bergman@fduv.fi / 040 865 38 88

Närmare information om lägret, söndagens besöksdag, en utrustningslista samt en lägerfaktura skickas till de anmälda i slutet av juli.

Om ni har frågor och funderar kanske på om detta läger passar ert barn så tveka inte då att ta kontakt med Jenni på FDUV:s kansli så kan hon berätta mera.


Kontaktperson

Plats
Kavalahti, Ingå
Björnvikintie 109
Arrangör
FDUV