Bli medlem i FDUV

Bli medlem

Om du vill delta i eller stöda FDUV:s verksamhet, kan du bli medlem i någon av våra lokalföreningar eller i Steg för Steg som är en egen nationell förening för personer med intellektuell funktionsnedsättning. Vem som helst kan bli medlem i FDUV:s lokalföreningar eller i Steg för Steg, du eller din anhörig behöver inte ha en funktionsnedsättning.

Via medlemskap i din förening får du:

  • Delta i föreningens fritidsverksamhet gratis eller mot en mindre avgift.
  • Medlemstidningen Gemenskap & påverkan GP hemskickad fyra gånger per år. Dessutom får du de finlandssvenska funktionshinderorganisationernas gemensamma tidning SOS Aktuellt.
  • Information om kurser, träffar, nätverksgrupper och seminarier.
  • Information om sommarläger, vinterveckoslut och friluftsdagar.
  • Stöda FDUV:s arbete för mänskliga rättigheter och ett samhälle för alla – ju fler medlemmar våra föreningar har desto mer väger vår röst
  • Juridisk rådgivning via SAMS – Samarbetsförbundet kring funktionshinder.


FDUV har 12 medlemsföreningar

Till FDUV hör 11 DUV-föreningar som representerar alla regioner i Svenskfinland och en nationell medlemsförening Steg för Steg, som är en egen förening för personer med intellektuell funktionsnedsättning.

Bli medlem i någon av våra föreningar genom att fylla i formuläret nedan. Vi förmedlar dina kontaktuppgifter till den förening du önskar bli medlem i. De kontaktar dig sedan och ger mer information om medlemskapet. Du hittar alla föreningar och deras webbplatser via den här länken.

Kontaktuppgifter och information om lokalföreningarnas verksamhet hittar du på respektive förenings webbplats.

Om du har frågor om medlemskapet, vill meddela om ändringar eller vill säga upp ditt medlemskap ska du kontakta Hanna Sipiläinen (hanna.sipilainen@fduv.fi, 040 162 72 02).

Jag vill bli medlem!

Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver: